Legyen szó: Önről, családjáról, otthonáról vagy vállalkozásáról.

A magán egészségbiztosítást hosszú távú befektetésnek tekinthetjük, amelynek mi magunk vagyunk a kedvezményezettjei. Ha még azelőtt áldozunk az egészségünkre, hogy bármilyen betegségünk kialakulna, egész életre szólóan megtérül a biztosítás.

Az általunk közvetített magán egészségbiztosításoknak nincs versenytársuk a hazai piacon. Valamennyi csomag nemzetközi kiterjesztésű és egyedi kombinációban tartalmazza a különböző szolgáltatási elemeket. Valóban megvalósul a “határtalan” szabad orvosválasztás.


Szerződött egészségügyi partnerek felé közvetlenül térülnek a költségek, így Önnek nem kell az orvosi ellátásért fizetnie. Ha Ön olyan orvost választ, aki még nem partnere a biztosítónak, akkor utólag közvetlenül Önnek térülnek az ellátás költségei.


Például a születéshez, a halálhoz vagy más eseményhez. Az életbiztosítás a legegyszerűbb módja annak, hogy gondoskodjon a párjáról, gyermekeiről vagy testvéréről, szüleiről, ha esetleg váratlan tragédia történik.

Többféle fajtája van, például az elérési életbiztosítás, melynek keretében a biztosító a biztosítási időszak végén a biztosítottnak, vagy halála esetén a kedvezményezettnek fizeti ki a biztosítási összeget.

A kockázati életbiztosítás egy adott kockázati esemény, például váratlan haláleset esetén nyújthat segítséget a kedvezményezett részére.


Ha például futárként dolgozik vagy gyakran szállítja a gyerekeket különórára, szívesen kirándul kényelmesen az országban, elengedhetetlen a kötelező gépjármű felelősségbiztosítás és a CASCO megléte. Főleg azért, mert KGFB és CASCO hiányának komoly anyagi vonzatai lehetnek.

Ugyanez a helyzet motor, áruszállításra alkalmas kisbusz vagy nagyobb jármű esetében is. Biztosítsa be magát a váratlan balesetekre és a viszontagságos időjárási körülményekre, amelyek nemcsak Önben, hanem a járműben is károkat okozhatnak.

A megfelelő gépjárműbiztosítás segítségével megelőzheti a problémát, amennyiben pedig több autója / járműve van a vállalkozásában, a flotta biztosítás szolgáltatással egyszerűsítheti az ügyintézést és mérsékelheti a díjakat.


Szerencsére ma már többféle vállalati biztosítás típus közül választhat, hogy egy váratlan esemény miatt ne kelljen cégének megtorpannia.

A vállalati vagyonbiztosítás – például géptörés biztosítás, elektronikus berendezések biztosítása, építés-szerelés biztosítások –; a mezőgazdasági növény- és állatbiztosítások; a külföldi és belföldi utakra vonatkozó szállítmányozási biztosítások.

Az általános-, a szakmai- és a munkavállalói felelősségbiztosítások azért vannak, hogy megkönnyítsék az Ön és munkatársai életét. Az előre gondolkodás a vállalkozása életében is kifizetődő megoldás.